Kanonhelg på Mantorp Park

Så var helgen på Mantorp slut. Har varit en kanonhelg med mycket banåka. Tyvärr var det lite bromsproblem så det tränades inte så mycket för min del. Vill ju spara bromsarna för tävlingen. Strippen var otoligt hal. Nyklistrad startplatta men efter den var det halt. Tur att det inte är mer kraft i maskin än det är.
Söndagens finaler gick i regnets tecken. Vi körde i år tre klasses, mer än 500 hästar, mindre är 50 och “Oldies”. Så det var några som inte villa köra. “Oldies” är en ny klass. Det är C1-C3 som får tävla där, dvs till och med årsmodell -84. Det var den minsta klasses men jämnast. Vi var bara två. Missade starten lite och låg hela tiden lite efter. Blev frånkörd på raken men åkte ikapp i korvorna. Kanske skillde en sekund vid målgpng. Över förväntan. Hoppas verkligen att man fortsätter att satsa på den här klassen.