En lite annorlunda torsdag

En mycket annorlunda torsdag med mycket tåg i diverse storlekar. Allt börjar med ett litet meddelande från MMM om att ett besäk hos Modelljärnvägens Hus skulle göras. Eftersom jag tänkt göra det i alla fall så varför inte ihop med lite folk man känner. Vi blev rätt många, ett 15-tal. Läckert att se vad dom gjort där under en ganska kort tid. Besök där rekommenderas.

Efter några timmar så var det dags att åka ångtåg. I närheten finns Lennakatten som åktes. En skön färd i lummigt och grönt landskap. Koldoften spred sig lätt i vangar och i naturen. Returresan gjordes i en Y6. Kul att jämföra ljudet med Jecos modell.

Som avslutning på dagen blev det ett besök hos “UB”. Även han har tåg i trädgården. Kul att se lite hus och figurer också. Inte alls lika steril som min bana. Och så fick man se en “Shay”. En liten dröm att ha en sådan.

En kanondag. Att det kan vara så enkelt att få en lyckad dag. Och så var det precis så där lagom väder. Inte för varm, inte för kallt. Inte ens att det blåste för mycket.