Lite mer gjort idag

Grävt ett par meter till. Lite nya bilder där en bild av hur jag tänkt anläggningen beskrivs finns i galleriet. Måtte det sluta regna snart så att man kan jobba lite effektivt.
Uppdatering 2004-06-25
Ungefär 3 meter till har nu gjorts. Det regnar 3 minuter, uppehåll i 30. Man blir ju aldrig klar om det ska fortsätta så här. Första elektriska kopplingen gjord. Min ide om hur jag ska göra fungerar så här långt. Skulle vara kul om man kunde göra 10 – 15 meter till innan helgen är över. Då har jag kommit fram till trappen och allt vad det innebär.

Uppdatering 2004-06-26
Lite ändringar i planerna, igen. Det blir dubbla kabelrör för allt kablage. Dels kommer det att gå snabbare att bygga men det blir också möjligt att lägga i mer kabel senare om det skulle krävas. Redan nu kommer jag att lägga i mer kabel för återmatning till DCC systemet.