Äntligen ett fungerande RA lok

Så är man en lycklig ägare tll Jeco RA lok. Mycket fint och väl fungerande. Har körts in och registrerats i Railroad & Co och kommer att dra 3 st NMJ 60-tals vagnar till att börja med. Hade igentligen bara beställt loket men i samband med MMM körningen hos MJ-Hobbyexperten så var det ett paketpris på lok och vagnar. Det var svårt att motstå.

Efter lite problem med att montera ett koppel så har jag nu testkört med vagnar. Fungerar mycket bra så här långt. Dock kommer jag att byta ut en hjulaxel så att det blir slirskydd för att loket ska gå bra på alla delar av banan som den ska trafikera. Helt fantastikt att det även går i min vändslinga som har mycket liten radie. Det är bara helixen som inte testats ännu. För att det ska fungera krävs slirskydd.
Loket låter kanske lite illa när det går med B-ände först. Det skorrar lite i drivningen då. Jag hoppas att det kommer att försvinna när loket körts lite mer.
Dekodern är en Lenz Silver och är nästan lite för stor. Men med lite finlir så går kåpan på bra. SÅ nu är det bara att ställa in tågvikt och motoreffekt i Railroad & Co så ska det nog se riktigt bra ut.