Fniss sommarkörning

Ett liten snabbvisit hos FNISS på deras sommarkörning. Har alltid förundras av att dessa små saker fungerar så pass bra som dom gör. Många fina detaljer i landskapet är det också. Även moduler som man sett tidigare så hittar man nya saker. Blir säkert minst ett besök till innan sommaren är över.

6 tankar kring ”Fniss sommarkörning

  1. Admin

    Fungerar som tänkt. Records i databasen raderas just nu efter 40 timmar efter senaste loggad tidpunkt. Nästa version kommer att innehålla historik. Detta för att kunna ha dynamiska tider. Om en IP adress kommer tillbaka efter radering ska tiden för rensning bli längre.

  2. Admin

    Works perfect. The records in the database are removed after 40 hours since last logged. Next version will have historic information. This to enable dynamic timed. If on IP address is logged again after removal, the time for removing will increase.

  3. Admin

    Nytt rekord i uppkopplad tid utan problem, 15 dagar. Äntligen verkar jag fått tag i ett modem som fungerar.

Kommentarer inaktiverade.