Nytt fotoalbum

Gallery har uppdaterats till V2. Innebär att bilder som länkats från andra siter har fått ny address. Sedan är det en hel del nya funktioner som tillkommit. Bland annat så kan flera språk hanteras på ett enkelt sätt. Galleriet är uppsatt för svenska som standardspråk och med stöd för engelska. Visat språk hämtas från läsaren. Är den inställd för engelska kommer albumets texter att vara på engelska.
Länkar till albumet från andra sidor eller maskiner fungerar inte längre.
Ny länk till albumet är http://www.sjolund.homelinux.net/modules/gallery2/

På grund av kompatibilitetsproblem med siten kommer det gamla galleriet att läggas tillbaka en tid. Många externa länkar tillbilder som slutat fungera bla. Alal nya bilder kommer att läggas in i det nya galleriet. Vissa album i gamla galleriet kommer att tas bort.