Paniken närmar sig. Nu är det brottom.

Äntligen har jag börjat på en modul som är lovat till Gävleträffen. Det blir den andra halvan av min lilla station. Båda dessa moduler skall ha målade sidor, ballast och gärna lite landskap. Hoppas att jag får tid att göra en temporär modul för smalspåret. Men det blir det bara om det finns tid. Då jag numer jobbar i Stockholm så blir det inte mycket gjort på kvällarna.

Sakta och lite osäkert så går jobbet framåt. Naturligtvis så saknar jag två sycken växlar för att kunna avsluta spårläggningen. Men det mesta av lagt spår har nu ballast. Har börjat med underjobb för vägen och parkeringsplatser som ska vara vid stationen.
Lagt till några bilder i galleriet om byggets framskridande. Inga direkta planer utan det blir som det blir

Äntligen har jag kommit igång lite mera. Har börjat att föra lite landskap. Det kommer inte att vara perfekt utan mest för att det inte ska vara trävitt. Grovt och på håll så ska det vara okay, Detaljer får komma senare.

Sakta och osäkert så börjar jag närma mig presentabelt skick på modulerna. Nu är kanten målad också. De växlar som saknas finns att hämta i Solna. Om arbetet tillåter kommer jag att göra det på tisdag och montera. Brottom, brottom. Mycket på jobbet nu så tiden för att göra modulerna är knapp. Nästa helg måste det vara klart.

Lite gatlysen och signaler är aldrig fel. Hittade lite saker som jag köpt begagnat. Ännu inte elektriskt inkopplade men med lite tur så kanske det blir klart till Gävle. Inte omöjligt att jag gör inkopplingen där istället.

Smärre justering på benen till modulen är nu gjort. Dels har justeringsskruvar monterats. Jag har också sågat ut en lite “klack” på benen. Hoppas att det ska gör risken att modulen glider av benet då modulen står på benet utan fastsättning. Enkel lösning som jag hoppas ska fungera.