Plötsligt händer det

Då har man blivit med bil. Funderat på att byta bil ett tag då nuvarande inte är så jättekul på varken vinter eller sommar. Ingen kyla på sommaren och lite knapert med värme på vintern. Men den har fyllt sin funktion ett par år.

Så skulle bara kolla en bil jag var lite intresserad av. In på Toyota i Eskilstuna för att titta på en hybridbil. Bara kolla läget var tänkt. Men det slutar med att bilen är signad och ska levereras nästa vecka. Ska bli skönt med automat, farthållare och en annan massa lull-lull.

Ute är en bil som jag egentligen skulle vilja ha. Men den tillverkas i Australien av Holden och säljs där och Nya Zeeland. Som registreringsskylten är så nära jag kan komma.

Har nu plockat ur alla saker ur “pipen” som är mina. Inte då mycket saker som jag trodde det skulle vara. Så nu är det bara registreringsbeviset som saknas. Hoppas att det kommer senast i morgon annars blir det struligt.