30 dagar kvar i träsket

Viasat, äntligen blir jag snart av med det stora problemet. Internet. Uppsagt och det tar 30 dagar innan dom släpper. Tänk om man kollat tidigare när man kunde bli av med dom. I 6 månader hade man denna kassa leverantör.

Hur som helst, nu slipper jag i mitt tycke den SÄMSTA INTERNETLEVERANTÖR som finns. Inte något bättre på TV heller. Supporten suger, informationen bristfällig. Inte mycket man kan säga är positivt om dom. Men nu räknar jag ner och saker och ting kan återgå till en normalt fungerande infrastruktur 🙂

En intressant sak var att det fanns inget undrande om vad som problemet var. Men har dom lite koll, men det har dom inte, så finns mina tidigare supportärenden i deras anteckningar. Men det blir nog mycket papper att leta i för datorer undrar jag om dom har. Men dom kan väl titta på lite TV som hakar och hänger sig.

Skit samma. Steg ett avklarat. Snart tillbaka hos Telia igen. Där vet jag att det funkar men också att det finns support som förstår saker och ting.