Bilder från Nya Zeeland

Under åren 1997-1999 gjorde jag tre besök i Nya Zeeland. Helt fantastiska resor med många intryck av natur och personer. Jag har nu börjat skanna av mina diabilder för att lägga in i fotogalleriet. Tyvärr blir inte bildkvaliteten av toppklass när man scannar.
Det kommer att bli en blandning av tåg, natur och Corvettebilder. Eftersom det är många bilder att gå igenom så kommer detta att ta lång tid. Skulle tro att det rör sig om runt 300 bilder. Varje bild kan man nog räkna med 15 minuter. Så är jag färdig till jul är det bra.
Uppdatering:Ny skanner beställd, hoppas att bilderna kommer att bli bättre.
Uppdatering:Ny skanner i bruk. Går mycket snabbare än ja trodde från början. Ungefär 1/3 av bilderna inskannade. Corvette- och tågbilder uppdateras galleriet med under gång. Övriga bilder oklart om alla ska få se dom.