Testat mycket

dcp-cb1dip-content-wDet har testats om programmet har modifierats. Signaldekodrar som tappat sina adresser är fixade. Växelmotorer som inte gör sitt jobb tillräckligt bra blir utbytta till Cobalt motorer. Några har blivit bytta, andra ligger i riskzonen. NMJ personvagnar får Fleischmann koppel. Verkar fungera bäst med det. Tre vagnar går bra, en fjärde så lyfter dom ur varandra med urspårning som följd. Verkar som om vagnarna är för lätta för den i mitt tycke bristfälliga funktion i koppelficka och boggie. Inte bara fotsteg och buffertar som ramlar bort.

Har lite problem med X2000 helt plötsligt. Att den krånglar i en vändslinga kan jag förstå då radien är liten. Men den hoppar ut lite på andra ställen också. Alltid vagnen efter  loket och första boggien. Kan vara ett viktproblem här också. Men det ska in belysning och passagerare så vikten justera samtidigt.