Fixar lite helix

Sakta men säkert (hoppas jag) att det går framåt med helixen. Översta biten till helixen har gjorts om och ny bit på plats. Hål gjorda för växelmotorer men lite knåpande. Växlar på lägsta plan har börjat installeras och några spår anslutna. Många kapiningar som får göras för att få till det. Men det ser rätt bra ut. Räknar med att allt räls på lägsta nivån ska vara klar i morgon. Översta delen av helixen kan då göras klar. Vad jag vet så här långt att viss elektronik saknas för avkänning. Någon växelmotor fattas säkert också. När spåren är klara och testade så måste programmet ändras. Har gjort lite ändringar men inte kunnat testa något ännu. Sen ska det testas med lite tåg som inte fungerat så bra tidigare. Målet är att allt är körklart till jul.

Har beställt lite från Signalsidan. Saknas växelmotorer och avkänning av upptagna spår. Beställde också en feedback modul. Bara lite kablage som jag måste skaffa också.

Har börjat installera elektroniken. Flyter på bra så det kan nog testköras lite i veckan. Räls fixerad men en liten bit kvar att installera. Sedan minst två växelmotorer att installera. Sedan är det dags för en liten första test.