Liten videokamera

Köpte en liten smidig kamera som kan filma i full HD. Så liten att den får plats på en H0-vagn utan problem. Lätt är den också. Har provfilmat lite och det funkar klart över förväntan.

Det som saknas är lite lyse i tunnlar. Sen ska jag försöka hitta en bra fart att filma i. Filmer jag gjort så här långt är ett Ub som kör. Den har max hastigheten 45 km/h inställt. Lite i snabbaste laget. Under filmningen är det TrainController kom kör. Så alla signaler visar rätt signalbilder. Ger också att möjligheten till tågmöten. Ska bli kul att filma mer och verkligen se hur  det ser ut. Har redan hittat en signal som är felkopplad. Bygger på med lite filmer vartefter i galleriet.

Som lite överkurs så har jag nu konfigurerat min PlexMediaServer så att jag kan se de inspelade filmerna på TV, mobil och dator. Fungerar hur bra som helst.