Railroad & Co uppdaterad

Senaste versionen av Railroad & Co nu installerad, V5.0C1. Som brukligt är det inga problem att installera, inte heller att använda. Kört i ca 2 timmar utan ett enda problem med programmet. Det som krånglar är mina växlar som ännu inte har fått andra motorer. Med det senaste RC loket så märks det att datorn skulle behöva vara lite bättre. 233 MHz CPU är lite för dåligt för att ha 7 tågset på banan. Nu går inte alla samtidigt, men 4-5 stycken kan vara igång.

Det finns ytterligare möjlighet att starta 3-4 tåg till. Som tur är så behöver dom lite underhåll för att fungera tillräckligt bra först.
På att göra listan finns nu följande:

  • Koppla in växelmotor till gömd bangård, tredje spåret
  • Byta växelmotorer på tredje nivån, speciellt i korsningsväxeln
  • Kolla strömmatning till en växel på tredje nivån
  • Skaffa bättre dator