månadsarkiv: november 2018

Avtackad

Då har man sagt hejdå till Volvo Flen. Har varit trevliga 18 månader. Cirkeln blev liksom sluten nu man typ samma jobb som det var en gång i tiden när man började med datasupport. Sen att personalen varit enkel att göra med skadar inte heller.

Blev avtackad av mina kollegor i Eskilstuna. Helt oväntat och glatt överraskad. Blev en rätt lång kafferast med mycket pratande om både det ena och andra. Jättebra chefer och kollegor.

Nu så väntar resa till Nya Zeeland som en början på pensionärslivet. Har sett fram mot detta och tror jag kommer att trivas med det.

Målgång

Då så, då var det färdigjobbat. Det har varit många års slit med både roliga och inte alls roliga jobb. Många lärdomar har det blivit. Allt från montering till programmering. Dagen avslutas i Eskilstuna där mina chefer håller till. Har varit ett bra jobb de här 1,5 år som jag varit på Volvo Parts. Kul att avsluta med liknande jobb man hade när man startade i IT-svängen. Har hänt lite genom åren, men ändå.

Men du så räcker det. Jag har liksom inte tid😊. Först är det att checka av att allt är packat. För på söndag är det upp till Arlanda✈. Carina och jag tar en liten tur till Nya Zeeland där vi ska vara i 10 veckor🇳🇿. Det känns inte fel det heller.

Pyjamas på Corvetten

Nu har äntligen Corvetten fått på sig pyjamasen. Batteriet står nu på laddning för att senare i veckan bli underhållsladdning. Även om bilen har gammal teknik så drar det alltid ström någonstans. Kan vara klockan eller den elektriska kylfläkten. Men nu får bilen vila till våren. Hoppas och tror att den kommer att rulla lite då och då. Blev inte många kilometer i år.

Även trädgårdstraktorn blev lite ompysslad. Batteriet urkopplat och bränslekranen stängd. Inte heller den behövde jobba i år.

100 timmar

Det har gått rätt fort ändå. Bara 100h kvar att jobba, i alla fall vara på plats. Känns mer och mer som att det gör det samma att jobba nu. Men ska i alla fall vara med och introducera han som ska ta över efter mig. Så det blir nog mest att kolla lite och svara på några frågor. Det kanske man kan klara av de sista dagarna 😉