månadsarkiv: oktober 2018

Snö, nu börjas det

Inte en av favoritårstiderna precis. I morse så fick man köra bland lite snöflingor. Inte speciellt stora men ändå en förvarning om vad som komma skall. Blev säkert 2-3 mm på backen.

Nu efter lunch så har det smält bort. Skulle kännas helt ok att det var den snö som skulle komma. I alla fall den närmsta månaden. Siktet är inställt helt och hållet på resan som ska påbörjas om så där 34 dagar. Då kommer man bara att kunna se snö på långt håll.

23 dagar kvar att jobba.

Nördigt, javisst

Har skaffat en ny Tellstick, nu en Tellstick ZNet V2. Så nu ska man kunna styra Znet enheter i framtiden. Supporten kopierade all data från gamla Tellstick till den nya. Hur snabbt som helst men alla inställningar. Har nu tagit bort enheterna från den gamla som ska stängas av. Kommer att flyttas senare.

En fördel med den här ska vara att den inte ska behöva Telldus Live för att händelser ska fungera. Har inte haft så mycket problem med det tidigare men ibland är det så att saker inte aktiveras eller deaktiveras när de ska.

Besök på Miniature Kingdom

Med tågkamrat L-G var jag i Kungsör igen för att titta på vad de åstadkommit så här långt. Måste säga att det går framåt ganska fort i alla fall. Stora planer de har som fortfarande håller.

Imponerande byggnader har dom. Inga små saker heller. Stadshuset i Stockholm, Kaknästornet och till och med Globen. Många andra också.

Stockholms Central tycker jag ser bra ut med typiska saker som man känner igen.