månadsarkiv: september 2018

Måndag hela dagen

Så var mörkret här. Nu är dagarna kortare än nätterna. Inte riktigt min favorit. Och så blev det att skrapa bilrutan för första gången den här sesången. Hoppas bara att det tar ett bra tag innan första snön kommer ner.

Men jag ser ljuset i tunneln. Nu 48 mornar till man måste upp tidigt. Efter det så går jag upp när jag vill och det passat mig.

50 dagar kvar

Det närmar sig till pensionen. Nu 50 dagar kvar. Känns bra att kunna lämna över till den yngre generationen att jobba. Nu kan jag göra det jag vill och när jag vill. Först ska vi tillbaka till Nya Zeeland igen. Ser fram mot den resan.

Ser också fram mot att kunna hålla på med mina hobbies lite mer när vi kommit hem igen. Har byggt på H0 anläggningen i 20 år så den borde vara mer klar än den är. Men det blir långa uppehåll mellan varven.

Men nu är det 50 arbetsdagar kvar att ta sig igenom till att börja med.

Race i Eskilstuna

En trevlig dag på Eskilstuna Motorsport Arena. Kanonbra väder, soligt men inte allt för varmt. Kul att se diverse bilar men alla lite äldre. Det var en testdag där bilarna är från -77 eller äldre.

Alla verkade ha kul. Blir ofta så när det inte är så jättemycket bilar. Kan tänka mig att det var 15-20 stycken som åkte runt. Allt mellan drifting och race. Verkar vara en lite knixig bana och egentligen gjort för gokart. Kan tänka mig att det skulle vara riktigt jobbigt med min bil. Inte världens bästa styrservo 🙂

Det lät som om att det skulle bli mer aktivitet nästa år, Hoppas verkligen att alla planer går i lås för det behövs att man relativt billigt men framför allt kunna ha kul på en bana i närheten.

Lite tågkörning

Så har vi i EMJK-RapidH0 varit hos Ingvar igen och kört på hans bana. Nu är det bara han och jag som har tåg i den skalan. Men vi var rätt många där och det pratas mycket och inte bara tåg.

Mitt lok fick någon typ av problem. Det lastade systemet så hårt att det stängdes av. Så nu får det bli felsökning och reparation. Det som stör är att det blev i mitt tycke utan orsak. Får se vad det kan vara.