månadsarkiv: juni 2018

100 dagar och nedräkning fortsätter

Nu är det upploppet kvar. Nedräkningen fortsätter, minut för minut. 100 arbetsdagar kvar tills jag slutar jobba. Låter lite bättre än 800 timmar. Men jag ser fram till att för det första åka tillbaka till Nya Zeeland och för det andra sluta jobba. Nu har jag jobbar färdigt men man vet aldrig, en timme här och en timme där kan det kanske bli. Är redan inblandad i funktionshinderrörelser i Eskilstuna.

Har inte bestämt vad jag ska göra i stället. Men det finns mycket att ta tag i. Många saker som man inte gjort i brist på tid och ork. Finns en hel del att göra med hus och hem. Sen har jag lite hobbies som jag kan ta upp igen. Men först blir det Nya Zeeland. Sjunde resan. Vem kunde tro det?

Kommer jag att sakna att jobba? Inte speciellt troligt. Känns helt rätt att sluta nu och göra saker man vill och när man vill. I morgon bitti blir den 99 dagar 7 timmar och 59 minuter kl 07:01 🙂

Avslutning får våren hos EMJK-RapidH0

En lyckad avslutning i vanlig ordning hos tågklubben. En ändring var att vi var hembjudna till Janne i år. Han har visat mycket av sin anläggning på Facebook men det blir annat när man får se i verkligheten. Helt otroligt att han får till så mycket på en relativt begränsad yta. Visserligen finns det lite hål i väggar lite här och där då anläggningen breder ut sig i flera rum.

Tur med vädret hade vi. Janne grillade för fullt i sin grillhörna. Den blev man lite avundsjuk på.

Bilder från anläggningen kommer senare.

Julita wärdshus

Faster Birgit fyllde 70 år för ett tag sedan. Vi var iväg och gratulerade henne lite släkt. Det var trevligt att träffa henne men även lite kusiner. Inte så ofta man gör det. Och lite mat blev det också.