månadsarkiv: maj 2018

Hjultorget på Kistamässan

Vi gjorde ett besök på Kistamässan där Hjultorget visade hjälpmedel. Vad mycket saker det finns. Lite häftigt med en trike där rullstolen kan följa med. Kanske man blir hojåkare en dag, körkort finns 🙂

Fanns mycket att se men det var bara vissa saker som var speciellt intressanta för oss. För min del fanns det ett par saker som jag inte visste att de fanns. Nu är det att försöka få sjukvården att fixa det lilla hjälpmedlet till mig. Har för utomhusbruk men det jag vill ha är inomhus.

Några mässor har man varit på genom åren men det har varit typ i jobbet. Här var mycket bättre. Inte så jättemycket folk och gott om plats. Säljarna var intresserade av att visa och berätta om sina produkter. Vi kommer säkert att åka igen nästa gång den är igen.

Så har man fått skälla igen :(

Viasat, Sveriges sämsta företag utan motsvarighet. En följetong varje månad att ringa kundservice och skälla om e-faktura som dom inte löst ännu. Är det bara jag som önskar sådan. Inte blir jag av med dom heller då det är något år kvar på avtalet. Tekniken fattar dom inte heller så jag kan få en förklaring varför jag inte kan köra TV trafiken i samma kabel som annan IP trafik. Tekniskt är det enkelt men när dom själva inte vet hur det funkar så blir det värre.

Men han jag pratade med idag var så bra att han minskade abonnemanget så långt det går samt faktureringsavgiften borta även denna gång. Men det är väl att käka taggtråd om en månad igen och skälla mera. 🙁  Inget företag jag rekommenderar att man anlitar. Har i alla fall blivit fri från dom när det gäller internet.

1 år på Volvo Parts

Då har jag varit på Volvo Parts i Flen i ett år. Den tiden har gått ganska fort. Har varit ganska bra med lite större inkomst än som arbetslös. Det var inte många kronor på slutet.

Ljuset i tunneln

Nu är det 1000 timmar kvar att jobba. Det motsvarar 125 arbetsdagar. Det känns helt ok att avsluta karriären. Jobbet ger inte så mycket längre men trevlig personal på Volvo i Flen som är enkla att göra med. Kanske kan det bli så att man får lite tid och ork för att göra egna saker. Huset behöver sitt och mina tåg också.

Nedräkningen fortsätter och så blir det en sväng till Nya Zeeland också. Men först hoppas jag på att det blir några turer med Corvetten i sommar. Var ett par år sedan sist.