månadsarkiv: maj 2016

Stereon hemma igen

Tycker att Onkyo har skött det här jättebra. Bara att kolla om mitt serienummer fanns med bland de enheter som hade produktionsfel. Allt detta görs på deras supportsida. Då enheten fanns med i listan så kunde jag beställa hem förpackning och leveransetiketter. Kommer hem snabbt. UPS hämtar sedan kartongen. Det kommer mail med info när dom mottagit enheten. När den sedan är reparerad så skickas trackingnummer så man enkelt kan följa transporten. UPS levererar till dörren. Sen är det bara koppla in allt igen.

Fiber installerad

Så, efter lång väntan, har äntligen fiberanslutningen blivit klar. Nu är det att välja operatör för internet och TV. Vad man än väljer är det säkert billigare än vad jag har idag med ADSL och satellit TV.

Leverantör nu vald och det blir Telia 100/100. Valt ett senare startdatum då mina interna nät troligen måste göras om för att få allt att fungera.

Fel på stereon

675971Nätverkskortet till min stereo slutade fungera för ganska länge sedan. Har inte brytt mig så mycket men fick för mig att kolla var man kunde lämna in den på reparation. Det slutar mycket bättre än så. Ett fabrikationsfel gör att det repareras utan kostnad. Bara att ange serienumret på deras hemsida och sen kom en kartong hem. Man följde också transportpapper så i morgon kommer UPS och hämtar. Blir bra nu när fibern snart är ansluten också.

Har fått information att enheten är mottagen i Tyskland och nu ska repareras. Bra service tycker jag och inväntar returen.

Då är den på väg hem igen. Två veckor har det tagit och så tillkommer nog två-tre dagar för leverans. Bra gjort.