månadsarkiv: september 2012

Gävle 2012

Så har man varit på Sveriges Järnvägsmuseum igen. I år var temat ånga. Självklart ånglok men också ånbil och en ångmoped. Träffade också gamla kompisar från MMM som man pratade lite med. Bra väder och inte allt för mycket folk. Lite trångt på marknaden men så brukar det ju vara. Dagen avslutades med lite tågkörning hos Tage.

Bredbandsbolaget

Säga vad man vill om Bredbandsbolget, men jag tycker dom är bra. Dom ringde och frågade om någon tekniker kontaktade mig i fredags. Då skulle min förbindelse reparerats. Teknikern hörde aldrig av sig och fortfarande inget internet. Nu är det onsdag som gäller, två dagar kvar.

Färgblind och anaflabet?

Relacom, är de helt värdelösa? 30/8 på morgonen så blev jag utan internet och telefon. Efter modembyte så visar det sig att någon klantig tekniker har kopplat fel. Nu sitter någon annan på min anslutning. Får väl se når de är kapabla att koppla rätt. Men det lär väl dröja.

Bilder från Mantorp

Lite bilder från klubbmästerskapet 2012. Inte så många, det blir ju liksom ungefär som tidigare år. Samma personer med samma bilar. Visst, några undantag finns.
För min del var det mest test av växellådan. Inte hundra ännu då den inte riktigt växlar som den ska. Lite annat mekande blev det också.