Årsarkiv: 2012

Modelltåg -12

Så har man varit på Modelltåg -12 och tittat. Många gamla vänner man pratade lite med. Och så ett par nya. MMM banan var väl inte den största man sett. Ny bekantskap inom G-skalan fick jag i alla fall. Där ska det nog köpas saker i framtiden. Det är nämligen Kalle från Lusthuset med Yxskaftkälens Järnvägar. Ser ut att vara bra priser och han har också bra kontakter.
Bäst var nog i alla fall den gamla Märklinbanan. Bara gamla klassiska saker. Då blev man under ett ögonblick fem år igen.

Gävle 2012

Så har man varit på Sveriges Järnvägsmuseum igen. I år var temat ånga. Självklart ånglok men också ånbil och en ångmoped. Träffade också gamla kompisar från MMM som man pratade lite med. Bra väder och inte allt för mycket folk. Lite trångt på marknaden men så brukar det ju vara. Dagen avslutades med lite tågkörning hos Tage.

Bredbandsbolaget

Säga vad man vill om Bredbandsbolget, men jag tycker dom är bra. Dom ringde och frågade om någon tekniker kontaktade mig i fredags. Då skulle min förbindelse reparerats. Teknikern hörde aldrig av sig och fortfarande inget internet. Nu är det onsdag som gäller, två dagar kvar.

Färgblind och anaflabet?

Relacom, är de helt värdelösa? 30/8 på morgonen så blev jag utan internet och telefon. Efter modembyte så visar det sig att någon klantig tekniker har kopplat fel. Nu sitter någon annan på min anslutning. Får väl se når de är kapabla att koppla rätt. Men det lär väl dröja.