Årsarkiv: 2010

Intern körning med MMM

Det blev en liten kort visit hos MMM när det var intern körning under julhelgen. Inte så många som var där. Lite nya bilder blev det i alla fall. Massor med detaljer har det blivit på modulerna under åren.
När man ändå var i Stockholm så slank jag in på MJ-hobbyexperten också. Ytterligare ett lok till samlingen, en T44:a. Även där var det mellandagsrea. Men nu får jag allt sluta köpa och börja bygga 🙂

Ytterligare ett lok.

Hjulmarknaden avklarad för i år. Rätt mycket folk tycker jag. Många roliga modeller. Mycket man vill ha. Skulle inte ha något igentligen. Blev lite sugen på saker hos MJ-hobby. Kul att det finns lite “mässpriser” där.
Många från MMM som var inblandede i olika saker. Nicklas med sin “propeller” som styr många saker numer. Björn kör lite på en modul. Och så Seth. Han lyckades sälja ett lok till mej som jag igentligen inte skulle ha, El16. Men vad tusan. Bra pris och garanterat bra skick. Nu med dekoder och provrullat. Ska bara programmeras och trimmas in. Sedan kommer det säkert att rulla en hel del på anläggningen.

Bilder från Hallsberg

Då har man sett en Td i verkligheten. Verkar vara nytvättat förutom underdelen, den var nog ganska välanvänd. Blen lite bilder från Halssberg under dagen när man ändå var i närheten. Mycket saker finns det där.

Nytt lok igen

Eftersom jag ändå var i Stockholm igår så gjordes ett besök hos MJ-Hobbyexperten. MMM var på plats och hade en liten bana som dom demade på. Pratade med några bekanta och det är alltid lika kul. Några för mej några nya moduler som såg riktigt bra ut.
Skulle igentligen bara köpa lite reservdelar till min Da. Men när det ändå är lite extra rabbater på saker så kom jag också hem med ett nytt lok, en HectorRail. Dekoder monterad och inkörning pågår. Efter det är det dags för lite programmering och konfigurering i Railroad & Co.