månadsarkiv: mars 2008

Tekniska Museet

De första modulerna på plats inför den publika körningen på Tekniska Museet. Blir en stor bana med mycket trafik, Så lite tid kvar och så mycket att göra. Men det kommer i alla fall att bli kul.
Läs mer

Sista kvällen med “mässingjuntan”

EN epåk går i graven men återuppstår säkert inom en snar framtid. “Mässingjuntan” ska flytta från nuvarande samlingsplats.
Är själv inte med i “juntan” utan med i el-gruppen inom MMM. Vi har varit på samma ställe och gjort våra telefonkopplingar. Det har varit riktigt roliga kvällar. Kul gäng i den där “juntan”.

Mailman installerat

Mailman nu installerat. Alla tester har fungerat bra och förslag ska lämnas att vi börjar använda det i RapidH0. Det skulle underlätta en hel del för medlemmarna att kommunicera via e-mail. Man skickar till en adress som hanterar mailet vidare till medlemmarna. Vidare så arkiveras alla mail.
Viktigt är att rubriken används på ett bra sätt. Det finns inte någon möjlighet att söka i arkiven som det ser ut nu. Möjligen att man skulle kunna sätta upp en sökmotor som klarar av det.

Danne och hans glasvagnar

Alla samlar vi på något, Danne på glasvagnar. Kul att få se samlingen och inte bara när han köper :).Som väl var inga urspårningar och glaskross.
Börjar bli en liten tradition att marknaden avslutas med provkörning hos Tage av nyinköpt material. Tre Märkliniuster mot en DCC så platsen är given.