månadsarkiv: augusti 2007

Tågkörning hos Ingvar

Mycket bra väder och en hel del tåg i Ingvars trädgård. En blandning av Amerikasnkt och Europeiskt på den stora och fina banan Ingvar har. En hel del blder och några filmer togs i ligger nu i galleriet.
Mina tåg kunde inte köras. Ångloket har troligen ett drev som är skadat. Dieselloket ville inte alls. Kan vara dekodern som lagt av.

Mantorp Park

Så var en lite regnig helg på Mantorp över. Men lite race blev det i alla fall. Min bil börjar bli lite trött nu. Däcken har varit dåliga länge, lite mer i maskin skulle det kunna vara och lite styvare chassie.Men kul är det i alla fall. Tyvärr var det lite regn då och då som gör allt lite vanskligt.En läckande kylarslang var vad jag råkade ut för. Så det blev ingen resa på strippen i år. Bilen ville inte heller starta då. Men min gamla -73 kämpade väl. Om ett år är det dags igen.
Det hände både tråkiga och roliga saker på banan. Det roliga var att en “rookie” blev mästare på strippen.

Mer disk installerat

Då disken varit slut för galleriet har mer disk installerats i maskinen. Med lite tur kan även prestanda bli något bättre också i detta läge.

En kväll hos FNISS

Tyvärr så hinner jag inte besöka FNISS mer denna gång. Men en kul kväll med många tåg av olika nationallitet. Det var amerikanskt, svenskt, tyskt, fransk och jag tror japanskt. Det var långsamma ånglok och snabba TGV tåg. Ser fram mot nästa tillfälle för att se vad grabbarna åstadkommer tills dess.