månadsarkiv: april 2007

Mera funktioner i galleriet

Tillsammans med “Watch” funktionen så har ytterligare moduler installerats för galleriet. Bla fler teman som kan användas. Alla teman har ännu inte justerats för att passa in på siten. Om något sådant tema används, vänligen till Admin om vilket tema som bör justeras.
For att ladda upp bilder finns direkt stöd från WSindowsXP eller senare direkt från Windows Explorer.
Rättigheter kan sättas på bildninvå. Bilder kan även gömmas eller kräva lösenord. Fler olika filtyper supportas och ännu fler tillåts inte att laddas upp.
Mer detaljerad information finns på Gallery2 homepage.

Ny funktionallitet i galleriet

För registrerade användare finns nu en ny funktionalitet inlagd i galleriet. Funktionen bygger på att man som användare registrerar att man vill få ett email då ett album blir uppdaterat. Man kan sätta detta på alla album som man har rättigheter till och inte själv äger. Funktionen heter “Watch” och finns vid varje album men också i vänstra menyn för galleriet.

Startar på andra försöket

Jajamensan!!! Corvetten startar på andra försöket efter att ha stått stilla sedan oktober. Inte illa för en gammal -73:a. Verkar som det bara läcker mellan headers och ljuddämparsystem också. Då kanske det snart är fixat.

Läs mer

SWB körning

Tyvärr sista gången man får se SWB på ett tag. De måste nu flytta ur sin nuvarande lokal. Hoppas att det blir en ny lokal snart som har lite storlek.
Vi var några stycken på plats som snackade och körde några tåg. Nya och bekanta ansikten och en hel del nya lok.

Första turen i trädgården

Nu har årets första provtur gjorts i trädgården. Mycket grås och löv som låg på rälsen. Rälsen har klarat vindern bra. Ett par skarvar som justerats. Dock måste mer ballast läggas för att det ska bli bra. Dags att börja kolla hur växelmotorerna ska kopplas in.