månadsarkiv: februari 2007

Strängnäs tågmässa 2007

Så var mässa över för i år. Kul att det kommer ganska mycket besökare som tar tillfället i akt och köper av alla säljare som är på plats. Många slinker också in och kollar in på MMM och FNISS/SLAMRA på deras moduler.

Som avslutning på dagen blev det en liten samling hemma hos Tage. Nu börjar landskap växa fram på hans stora bana. Och det fanns som vanligt lite nytt rullande material att kolla in.

Byggträff

Denna gång var det mest gå runt och snacka. Ett par modulramar i bilden men inget mer. En som jobbade hårt var Seth när han hjälper Robban att få landskap på sin modul. Mycket blev gjort, mycket mer än jag trodde man skulle hinna. Ska bli spännande att se hur resultatet blev.

H0e modulbygge

Äntligen har jag kommit till skott och börjat bygga på mina Hoe moduler. Plywood nu uppsågat för ramar. Det som saknas nu är mina hörnmoduler. Men som vanligt så räcker ju inte materialet till. Ingen panik dock utan det kommer att läsa sig inom en snar framtid. Nu ska det borras hål i samtliga gavlar.
Om planerna funkar så kan det bli lite byggande på Strängnäs tågmarknad. Men det är lite beroende på om tid finns till det.
Läs mer