månadsarkiv: mars 2006

Mickes byggen

Som vanligt efter mässan i Örebro så blir det besök hos Micke. Mycket kul att se alla hans projekt. Det byggs egna lok, lok byggs om, vagnar modifieras. Alltid något nytt att kolla in. Bilden till höger visar ett exempel på vädring.

Modulbygget fortsätter

Äntligen så har jag kommit till skott och börjat fixa med min modul. Det har inte hänt något på den sedan i höstas, men jag fick en nytändning på MMM körningen som var i Strängnäs. Det flesta har i alla fall påbörjat med landskap.
Så på väg hem från jobbet blev det en visit på IKEA. Där införskaffades några ben och hyllplan. Benen har ännu inte blivit justerade och är därför för långa.
Nu försöker jag lägga ballast på mina rälsbitar. Normalspåret kommer att ha grå ballast, smalspåret brun. Nästa körning är i början på april och då skulle jag vilja att ballasteringen är klar och det elektriska enligt MMM rekommendationer. Hinner jag med mer så gör ju inte det något.
Läs mer

En torsdag på SMJ

Alltid trevligt att vara hos SMJ en körkväll. Denna torsdag var det inte heller så jättemycket folk så det var ganska enkelt att se det man ville. Alla är vänliga och trevliga. Kan rekommendera ett besök när de har öppet.