Kategoriarkiv: Musik

På konsert

En lite kulturell begivenhet då Carina och jag var på konsert i Klosters Kyrka i Eskilstuna och lyssnade på Sonja Aldén.

En stillsam och trevlig tillställning. Trodde att det skulle vara mer publik då hon inte är helt okänd.

Stereon hemma igen

Tycker att Onkyo har skött det här jättebra. Bara att kolla om mitt serienummer fanns med bland de enheter som hade produktionsfel. Allt detta görs på deras supportsida. Då enheten fanns med i listan så kunde jag beställa hem förpackning och leveransetiketter. Kommer hem snabbt. UPS hämtar sedan kartongen. Det kommer mail med info när dom mottagit enheten. När den sedan är reparerad så skickas trackingnummer så man enkelt kan följa transporten. UPS levererar till dörren. Sen är det bara koppla in allt igen.

Fel på stereon

675971Nätverkskortet till min stereo slutade fungera för ganska länge sedan. Har inte brytt mig så mycket men fick för mig att kolla var man kunde lämna in den på reparation. Det slutar mycket bättre än så. Ett fabrikationsfel gör att det repareras utan kostnad. Bara att ange serienumret på deras hemsida och sen kom en kartong hem. Man följde också transportpapper så i morgon kommer UPS och hämtar. Blir bra nu när fibern snart är ansluten också.

Har fått information att enheten är mottagen i Tyskland och nu ska repareras. Bra service tycker jag och inväntar returen.

Då är den på väg hem igen. Två veckor har det tagit och så tillkommer nog två-tre dagar för leverans. Bra gjort.

Spelning på Teklas

Så var spelning på Teklas avklarad. Gick ganska bra. Mycket folk var det också. Lite bilder från riggnginen i galleriet.
Men nu är det dags att tänka på morgondagen. Sista dagen på Tekniska museet med MMM.

Sista spelningen med Mats

Idag spelande man för sista gången under ledning av Mats Widelund. Han lämnar nu Flen för att börja jobba i Västerås. Dom kommer att få en inspirerande ledare där. Vem kan glömma våren 2005 då vi gjorde Annie.
Lycka till Mats, det har varit mycket kul under dina år i Flen.
Updatering: Har fått några bilder från spelningen. Dessa ligger nu i galleriet